Telefonická podpora od 08:00 do 17:00
Tepelné čerpadlá
Načo slúžia tepelné čerpadlá?

Tepelné čerpadlá slúžia na premenu tepelnej energie z jedného prostredia na tepelnú energiu v inom prostredí. Tepelná energia môže byť premenená z nízkoteplotného zdroja (napríklad vzduchu, vody alebo zeme) na vyššiu teplotu, ktorú možno použiť na vykurovanie alebo ohrev teplej vody.

Tepelné čerpadlá zabezpečia vašej domácnosti efektívne vykurovanie, ohrev vody a dokonca aj chladenie. Vyznačujú sa 3mi zákaldnými vlastnostiami:

Vysoký výkon
Nízke prevádzkové náklady
Dlhá životnosť
Kompletná optimalizácia nielen pre váš dom

Nechajte nás vytvoriť Vám optimálne riešenie pre Váš dom. Navrhujeme riešenia pre rodinné domy ale aj komerčné objekty. Spolupráca fotovoltaických elektrární a tepelných čerpadiel je TOP riešením pre maximálnu úsporu výdavkov za energie pre Vás a Vašu domácnosť, alebo firmu, hlavne je veľmi šetrné riešenie k prírode.

Tepelné čerpadlá v zime kúria, v lete chladia a v kombinácii s fotovoltaickou elektrárňou sú náklady na prevádzku absolútne minimálne.

Problematiku technológií od inštalácie po údržbu a servis máme zvládnutú bezproblémovo. Zúčastňujeme sa pravidelných školení a mame neustály prehľad o vývoji v oblasti tepelných čerpadiel. Vďaka tomu sa môžeme pochváliť úspešnými realizáciami našimi partnermi.

Chcete sa dozvedieť ešte viac?
Napíšte nám cez náš formulár a my vás budeme kontaktovať

Máte záujem o zelenú energiu a chcete zistiť viac? Kontaktujte nás prostredníctvom nášho kontaktného formulára a my vám radi poskytneme informácie ktoré vám umožnia využívať čistú energiu získanú z prírodných zdrojov. Naši odborníci vám radi pomôžu s plánovaním a návrhom solárneho systému, ktorý splní vaše požiadavky a zabezpečí úsporu nákladov na energiu. Nechajte nás pomôcť vám pri prechode na čistšiu energiu.

Kontaktujte nás ešte dnes!

Kontaktný formulár

    Adresa montáže*

    Preferovaná kontaktná metóda



    İngilizce Türkçe çeviri siteleri kullanıcıların metinleri veya belgeleri yükleyerek anında tercüme yapmalarını sağlayan platformlardır Genellikle temel çeviri ihtiyaçlarını karşılamak için kullanılır ve geniş bir kullanıcı kitlesine hizmet verir. Ancak, tam anlamıyla doğru ve dilbilgisine uygun çeviriler için profesyonel çeviri hizmetlerine başvurmak daha güvenilir olabilir. Bu siteler, hızlı ve pratik bir çözüm sunarken, özellikle hassas veya teknik metinlerin çevirisinde profesyonel bir çevirmenin becerileri ve deneyimi gerekebilir.ingilizceturkce.gen.tr
    Spanish to English translation involves accurately conveying not only the words but also the meaning, tone, and cultural nuances of the original text. Skilled translators proficient in both Spanish and English are essential to ensure accurate and effective translations. They must have a deep understanding of both languages' grammar, vocabulary, and idiomatic expressions to deliver high-quality translations. Spanish to English translation is widely used in various fields, including business, literature, media, and international communication. It plays a vital role in enabling cross-cultural understanding and facilitating global interactions.spanishenglish.net